Εγκατάσταση με ράφια τοίχου

Εγκατάσταση με ράφια τοίχου

Ένα ιδιαίτερο έργο που ανέλαβε η εταιρεία Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε., ήταν η τοποθέτηση ραφιών τοίχου στον προσωπικό χώρο του πελάτη μας.

Τα επιτοίχια ράφια αποτελούν μια εξαιρετική και ταυτόχρονα οικονομική επιλογή που συμβάλει στην μέγιστη αξιοποίηση ενός χώρου, τόσο οικιακού όσο και επαγγελματικού. Στο συγκεκριμένο έργο που ανέλαβε η εταιρεία μας, στόχος ήταν η βελτίωση του χώρου της βιβλιοθήκης του σπιτιού του. Τα βασικά χαρακτηριστικά των εργασιών μας στο συγκεκριμένο έργο ήταν ότι οι κολόνες βιδώνουν κατευθείαν στον τοίχο χωρίς την ανάγκη για τοποθέτηση σε κολόνες από μπροστά. Επιπρόσθετα, τα ράφια της βιβλιοθήκης έχουν την ικανότητα να αυξομειώνονται όταν το θελήσει ο πελάτης μας.

Η επιλογή των ραφιών τοίχου για τη βιβλιοθήκη ενός σπιτιού ήταν μία από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε κανείς να κάνει. Η αξιοπιστία των προϊόντων μας, το άρτια αισθητικό αποτέλεσμα μετά την τοποθέτηση και η τεράστια διευκόλυνση που παρέχουν είναι και οι κυριότερη λόγοι.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το αποτέλεσμα τοποθέτησης επιτοίχιων ραφιών ήταν εντυπωσιακό, δίνοντας άλλον αέρα στον χώρο και συμβάλλονται στην εύκολη τοποθέτηση και ταξινόμηση των βιβλίων του πελάτη μας.

Scroll to Top