Εγκατάσταση ραφιών DEXION

IMG_4396 Δ

Άλλη μια εταιρεία επέλεξε τα ράφια τύπου dexion προκειμένου να οργανώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον επαγγελματικό της χώρο.

Λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του χώρου, η επιλογή του πελάτη μας ήταν τα ράφια τύπου dexion σε λευκό χρώμα, προκειμένου να δώσει μια φωτεινότητα στον εργασιακό χώρο του. Ο πανέμορφος σχεδιασμός τους και η λειτουργικότητα που παρέχουν τα λευκά ράφια dexion, αποτέλεσαν την καλύτερη επιλογή βάση των αναγκών του συγκεκριμένου χώρου.

Τα ράφια τύπου dexion αποτελούν μία από τις καλύτερες επιλογές ραφιών για πολλές επιχειρήσεις. Ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες τα επιλέγουν για τον εργασιακό τους χώρου, αφού τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που παρέχουν είναι τεράστια.

Επιπρόσθετα, χάρη στην πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση που διαθέτει το συνεργείο της εταιρείας Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε., η τοποθέτηση των ραφιών τ. dexion έγινε με τον βέλτιστο τρόπο προκειμένου να συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο στην συνολική λειτουργία της επιχείρησης. Φυσικά, εξασφαλίσαμε για ακόμη μια φορά τις καλύτερες τιμές της αγοράς για τον πελάτη μας, ο οποίος ικανοποιήθηκε πλήρως με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό με το αποτέλεσμα των εργασιών μας στον συγκεκριμένο χώρο:

Scroll to Top