Ράφια τοίχου με επένδυση ξύλου

Ράφια τοίχου με επένδυση ξύλου

Τα ράφια με επένδυση μελαμίνης της εταιρείας Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε., αποτελούν μια αξιόπιστη και κυρίως όμορφη επιλογή για να οργανώσετε αλλά και να ανανεώσετε έναν εσωτερικό χώρο.

Στο συγκεκριμένο έργο που ανέλαβε η εταιρεία μας, τοποθετήσαμε στον εργασιακό χώρο του πελάτη μας ράφια με επένδυση μελαμίνης. Στόχος μας να δημιουργήσουμε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο παρέχοντάς του την μέγιστη οργάνωση και λειτουργικότητα. Επιπροσθέτως, τοποθετήθηκαν και ανοιγόμενα ντουλάπια με κλειδαριά, για την αποθήκευση και διασφάλιση ευαίσθητων επαγγελματικών εγγράφων.

Η τοποθέτηση των ραφιών έγινε από το έμπειρο και εξειδικευμένο μας συνεργείο, προκειμένου να διασφαλίσουμε το άριστο αποτέλεσμα. Βάση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του χώρου, και των αναγκών του πελάτη μας, προσαρμόσαμε μια αξιόπιστη λύση. Συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα των ραφιών μας με την σωστή τοποθέτησή τους στον χώρο, καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες του πελάτη μας για τον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο.

Μερικά από τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα που εξασφαλίσαμε με τα συγκεκριμένα επιτοίχια ράφια ήταν η μέγιστη αξιοποίηση του επαγγελματικού χώρου, η βελτίωση της λειτουργικότητας κατά την αποθήκευση και ταξινόμηση εγγράφων και φυσικά η αισθητική αναβάθμιση του χώρου. Και όλα αυτά φυσικά σε ένα προσιτό κόστος.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από το αποτέλεσμα των ραφιών με επένδυση ξύλου στον συγκεκριμένο χώρο.

Scroll to Top