Εγκατάσταση Ράφια Unirack σε φορτηγό

67948964_362395981095992 Δn

Η εταιρεία Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε., κλήθηκε να παρέχει μια αξιόπιστη και ασφαλή λύση στον εσωτερικό χώρο φορτηγού οχήματος με τα κουμπωτά ράφια γαλβανιζέ.

Η εγκατάσταση στο φορτηγό απαιτούσε έναν ιδιαίτερο χειρισμό και τοποθέτηση που να πληροί όλες τις προδιαγραφές βάση του είδους του συγκεκριμένου χώρου. Τα ράφια γαλβανιζέ που επιλέχθηκαν εξασφάλισαν τα βέλτιστα αποτελέσματα, χάρης την υψηλής τους ποιότητα και την προσαρμοστικότητά τους σε κάθε χώρο.

Ειδικότερα, στον συγκεκριμένο χώρο και λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του, προβήκαμε στην χρήση επιφάνειας σκάφης με διαχωριστικά. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίσαμε όχι μόνο την ορθότερη οργάνωση και ταξινόμηση των μικροαντικειμένων που θα τοποθετηθούν στα ράφια, αλλά ταυτόχρονα την μέγιστη ασφάλεια ώστε να μην φεύγουν τα αντικείμενα κατά την κίνηση του φορτηγού. Τα πλαίσια μάλιστα των ραφιών πακτώθηκαν στο κάτω μέρος του φορτηγού, προσφέροντας έτσι την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες του συγκεκριμένου έργου, το αποτέλεσμα της τοποθέτησης των γαλβανιζέ ραφιών από το εξειδικευμένο μας συνεργείο, ήταν εντυπωσιακό. Ο πελάτης μας πλέον έχει την δυνατότητα να τοποθετεί τα αντικείμενά του στο εσωτερικό του φορτηγού, χωρίς να φοβάται για μετακινήσεις και φθορές αυτών.

Scroll to Top