Εταιρικό Προφίλ

Σχετικά με την εταιρεία Δρούλια Μαρία & Σια ΟΕ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε με έτος ίδρυσης το 1983 με την επωνυμία ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και εν συνεχεία από το 2007 έως και σήμερα με την επωνυμία ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. Μας έχετε πρωτογνωρίσει ως Droudexion.

Η ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. εδρεύει στην Καλλιρρόης 69-71, στην περιοχή του Νέου Κόσμου στην Αθήνα όπου στεγάζονται και οι Αποθηκευτικοί μας χώροι, αποτελεί μια σύγχρονη και αξιόπιστη λύση στον χώρο των μεταλλικών ραφιών και μεταλλικών κατασκευών και πιο συγκεκριμένα στα μεταλλικά συστήματα αποθήκευσης ράφια τ.dexion, ντουλάπες, πάγκοι εργασίας βιδωτά ή κουμπωτά, σταθερά ή κινητά. Ηλεκτροστατική βαφή ή Γαλβανισμένα.

Μεταλλικά Συστήματα για Εξοπλισμό καταστημάτων, Επαγγελματικοί χώροι Εταιριών – Γραφεία Δικηγορικά ή Επιχείρησης, Νοσοκομεία – Ιατρεία και σε οποιοδήποτε χώρο στέγασης Δημόσιο ή Ιδιωτικό ακόμα και σε Παρκινγκ ή Πυλωτές και τέλος δεν ξεχνάμε την Οικιακή Χρήση και τον Σπουδαστή για τα προσωπικά σας δεδομένα (Αρχείο) ή αντικείμενα και δημιουργίας (πάγκοι εργασιών-γραφείο μελέτης ή σχεδιασμού).

Μπορούμε και κατασκευάζουμε κάθε είδους μεταλλικής κατασκευής στον τομέα της αποθήκευσης και της προβολής που επιθυμείτε από κάτι απλό στο πιο ιδιαίτερο και στο πιο σύνθετο και το σπουδαιότερο όχι μόνο για χονδρική πώληση/προμήθεια αλλά και για Λιανική Πώληση. Φέρνουμε εμείς τις αγορές σας μέσα στον χώρο σας και όχι στην πόρτα σας αρκεί να μας το ζητήσετε.

«Στόχος μας είναι να μάθετε ότι ανταποκρινόμαστε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε επιλογής σας και ανάγκη σας»

Συνδυασμός με οποιοδήποτε υλικό (με ξύλο, με γυαλί, με πλεξιγκλάς και άλλων) με τα κάθε είδους των έτοιμων πιστοποιημένων υλικών Ά ποιότητας και Αντοχής που διαθέτουμε σας χαρίζει μια πρωτότυπη και μοναδική κατασκευή στα μέτρα σας και στον τύπο σας όπου θα σας χαρίσει καλαισθησία και λειτουργικότητα.

Επιπρόσθετα, είμαστε η πλέον αξιόπιστη λύση στον χώρο των μεταφορών εσωτερικών & εξωτερικών χώρων. Ανταποκρινόμαστε από τις πιο ιδιαίτερες ως και τις πιο απαιτητικές της εκάστοτε μεταφοράς εντός και εκτός των κτιριακών εγκαταστάσεων για κάθε είδους μεταφορά, καλύπτοντας τις ανάγκες σας σε ολόκληρη τη διαδικασία, με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό με ΑΑΑ (Ασφάλεια, Αξιοπιστία και Ανταπόκριση) και όλα αυτά με Σεβασμό και Συνέπεια.

Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας καθιστά πρωτοπόρους στις κατασκευές παντός τύπου μεταλλικών επίπλων, στις μεταφορές και ιδιαίτερα στις φορτοεκφορτώσεις βαρέων αντικειμένων, οποιουδήποτε εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μας υποδείξετε. Η πλήρης τήρηση του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος, η ευγένεια και το χαμόγελό μας εξασφαλίζει όχι μόνο τη δική σας ικανοποίηση αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών σας.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ