Εγκατάσταση ράφια γαλβανιζέ σε κατάστημα με στρατιωτικά είδη

Τροποποίηση Εγκατάσταση στο κατάστημα με στρατιωτικά είδη στην Αθήνα ADVENTURE GEAR

Το κατάστημα Adventure Gear επέλεξε τόσο τα ράφια γαλβανιζέ όσο και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της εταιρείας Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε., για την καλύτερη οργάνωση του χώρου και την επαγγελματική προβολή των προϊόντων της.

Το Adventure Gear αποτελεί ένα σύγχρονο κατάστημα με στρατιωτικά είδη. Διαθέτοντας μια τεράστια ποικιλία σε ένδυση, υπόδηση και εξοπλισμό, αποτελεί  μια αξιόπιστη επιλογή για τις αγορές τέτοιου είδους προϊόντων. Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το ανωτέρω κατάστημα, κύριο μέλημα της εταιρείας μας ήταν η έμφαση στην αισθητική του χώρου και τα προϊόντα που διαθέτει προς πώληση.

Αφού μελετήσαμε τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καταστήματος, τοποθετήσαμε τα υψηλής ποιότητας μεταλλικά ράφια της εταιρείας μας, προκειμένου να παρέχουμε την βέλτιστη εξυπηρέτηση στον πελάτη μας. Μάλιστα, τα ράφια που τοποθετήσαμε στο Adventure Gear όχι μόνο κάλυψαν τις υφιστάμενες ανάγκες του καταστήματος, αλλά και τις μελλοντικές. Για να το επιτύχουμε αυτό τοποθετήσαμε ράφια τα οποία έχουν την δυνατότητα να αυξομειώνονται μόνα τους, ανάλογα με τις μελλοντικές ανάγκες που θα προκύψουν στο κατάστημα.

Πέραν της τοποθέτησης κουμπωτών ραφιών γαλβανιζέ, το εξειδικευμένο μας συνεργείο προέβη στην τοποθέτηση επιπρόσθετου εξοπλισμού που βοήθησε το κατάστημα να οργανώσει και να προβάλει με τον καλύτερο φυνατό τρόπο τα προϊόντα του. Συγκεκριμένα αναλάβαμε:

  • Την τοποθέτηση ειδικής μπάρας κρέμασης για τα είδη ρουχισμού του καταστήματος.
  • Πλάτες διάτρητες για ανάδειξη των παπουτσιών και των διαφόρων αξεσουάρ.
  • Την κατασκευή πάγκου υποδοχής με μελαμίνη.
  • Την κατασκευή βιτρίνας από plexiglass με κλειδαριά.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον πελάτη μας και όπως μπορείτε να δείτε στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί, τα προϊόντα του καταστήματος οργανώθηκαν  και προβάλλονται με τρόπο που θα συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία και την αύξηση των πωλήσεων του καταστήματος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ