Εγκατάσταση ράφια ημιβαρέως τύπου στην “COFFEE PARTNERS”

Εγκατάσταση ράφια ημιβαρέως τύπου στην COFFEE PARTNERS

Η εταιρεία COFFEE PARTNERS επέλεξε να εξοπλίσει τον επαγγελματικό της χώρο με ράφια ημιβαρεως τύπου από την εταιρεία Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε.

Η COFFEE  PARTNERS  αποτελεί μια εταιρεία με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την διάθεση προς πώληση υψηλής ποιότητας καφέ, διαφόρων επωνυμιών. Πάθος της εταιρείας, η αναζήτηση προϊόντων που θα προσφέρουν στον πελάτη την μέγιστη εμπειρία απόλαυσης του καφέ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και φυσικά για την βελτίωση της λειτουργικότητας και αποδοτικότητας του χώρου, η COFFEE PARTNERS αποφάσισε να τοποθετήσει τα υψηλής ποιότητας ράφια ημιβαρέως τύπου της εταιρείας μας. Βασικός στόχος της κίνησης αυτής, η αποτελεσματικότερη αποθήκευση καφέ, διασφαλίζοντας το βάρος, την καλύτερη ταξινόμηση και φυσικά την ποιότητα του προϊόντος.

Η επιλογή σε ράφια ημιβαρέως τύπου έγινε με γνώμονα τις λειτουργικές ανάγκες και τον χώρο στον οποίο τοποθετήθηκαν. Η υψηλή ποιότητα των ραφιών, η μεγάλη αντοχή τους στο βάρος και ο καινοτόμος σχεδιασμός τους, συνέβαλε στην καλύτερη οργάνωση των προϊόντων καφέ της εταιρείας COFFEE PARTNERS και φυσικά στην βελτίωση του συνολικού τρόπου λειτουργίας της εταιρείας.

Για ακόμη μια φορά, η υψηλή ποιότητα και οι χαμηλές τιμές των προϊόντων μας συνέβαλε στην καλύτερη οργάνωση και την βελτιστοποίηση ενός επαγγελματικού χώρου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό από την τοποθέτηση των ραφιών:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ