Ράφια γαλβανιζέ κουμπωτά Unirack

Ράφια γαλβανιζέ - Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε

Τα ράφια γαλβανιζέ της εταιρείας ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή ραφιών για όλες τις χρήσεις. Μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε διάφορα εξαρτήματα και σε πολλές διαστάσεις, σας παρέχουν την δυνατότητα να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με ελαφριές ή και ενισχυμένες κατασκευές. Η υψηλή ποιότητα των ραφιών σε συνδυασμό με την τεράστια εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών, σας εξασφαλίζουν τα βέλτιστα αποτελέσματα τόσο στην οικία σας όσο και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εφαρμογές - Ράφια γαλβανιζέ κουμπωτά Unirack

Τα γαλβανιζέ κουμπωτά ράφια Unirack αποτελούν μια από τις καλύτερες επιλογές για να οργανώσετε τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με την προσαρμογή τους στις ανάγκες του δικού σας χώρου, σας παρέχουν μια αξιόπιστη λύση στην οργάνωση και αποθήκευση οποιουδήποτε είδους. Η ευκολία συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης, η σταθερότητα της κατασκευής τους, η δυνατότητα αυξομείωσης του ραφιού χειρονακτικά ανάλογα με τις ανάγκες σας και η χαμηλή τους τιμή είναι και τα βασικότερα πλεονεκτήματα που σας παρέχουν τα ράφια γαλβανιζέ της εταιρείας μας.

Τα γαλβανιζέ ράφια metal systems unirack σχεδιάστηκαν ώστε να καλύψουν τις ανάγκες σε ελαφριού και μεσαίου τύπου αποθηκευτικά ράφια τόσο για οικιακές όσο και επαγγελματικές αποθήκες.

Η εφαρμογή τους καλύπτει ένα ευρύ φάσμα με κυριότερες εφαρμογές για:

  • Την αρχειοθέτηση φακέλων Λογιστηρίων
  • Κρεμαστούς φακέλους
  • Βιτρίνες μαγαζιών
  • Κρέμαση ενδυμάτων
  • Κρέμαση ελαστικών
  • Βιβλιοθήκες
  • Κάθε άλλου είδους εφαρμογή
Γαλβανιζέ Ράφια
Ράφια Unirack - Γαλβανιζέ

Ράφια γαλβανιζέ για επαγγελματικούς χώρους

Η επιλογή των γαλβανιζέ ραφιών της εταιρείας μας θα αναβαθμίσουν τον επαγγελματικό σας χώρο και θα σας παρέχουν την μέγιστη βοήθεια στην οργάνωση και την αποθήκευση των ειδών σας.

Τα ράφια Unirack προσαρμόζονται βάση των δικών σας αναγκών και του χώρου στον οποίο τοποθετούνται. Δεν απαιτείται η στήριξή τους σε τοίχο, ένα επίσης όφελος σε περίπτωση που θέλετε να τα τοποθετήσετε στην μέση ενός χώρου.

Η μεγάλη αντοχή τους από 130 έως 450 κιλά ανά ράφι, ο ελκυστικός σχεδιασμός τους και η υψηλή τους ποιότητα, καθιστούν την επιλογή σας ως μια επιτυχημένη επένδυση για την επιχείρησή σας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μέτρηση και την λεπτομερή μελέτη του επαγγελματικού σας χώρου προκειμένου να σχεδιάσουμε εξατομικευμένες λύσεις σε ράφια γαλβανιζέ, αποκλειστικά βάση των δικών σας αναγκών.

Επιπροσθέτως, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και εφόσον το επιθυμείτε, αναλαμβάνουμε την μεταφορά και την εγκατάστασή τους στον χώρο που θα μας υποδείξετε.

Ράφια γαλβανιζέ αποθήκευσης

Ως πολυδιάστατα ράφια, τα ράφια Unirack έχουν την δυνατότητα να αυξομειώνονται βάση των αναγκών σας, εξασφαλίζοντας τα βέλτιστα αποτελέσματα αποθήκευσης ακόμη και σε οικιακές αποθήκες.

Η προσιτή τους τιμή σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρουν, χαρακτηρίζουν τα γαλβανιζέ ράφια μια εξαιρετική επιλογή μεταλλικών ραφιών.

Αν δεν είστε σίγουροι για τον εξοπλισμό που θα πρέπει να επιλέξετε, μπορείτε να μας συμβουλευτείτε προκειμένου να σας παρέχουμε την κατάλληλη καθοδήγηση στα υλικά που θα χρειαστείτε.

Η εταιρεία ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι δίπλα σας, παρέχοντάς σας λύσεις την στιγμή που τις χρειάζεστε. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που κορυφαίες εταιρείας μας έχουν εμπιστευτεί στην οργάνωση του αποθηκευτικού τους χώρου.

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΡάφια metal systems unirack | super 1-2-3
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑΔιαχωριστικά κάθετα, επιφάνειες σκάφης, κρεμάστρες, συρτάρια, σκάλα κ.λ.π
ΑΝΤΟΧΗ130 kg – 450 kg/ράφι
ΙΔΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗΓια όλες τις Χρήσεις
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕΜέτρηση, Μελέτη, Σχεδιασμό, Μεταφορά, Εγκατάσταση, Απεγκατάσταση και Ειδικές κατασκευές
ΚΛΕΙΣΙΜΟ