Γάντζοι προβολής

Γάντζοι προβολής - Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε

Οι γάντζοι προβολής της εταιρείας ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελούν την πλέον κατάλληλη και αξιόπιστη λύση για την κρέμαση και προβολή προϊόντων παντός τύπου. Η μεγάλη ποικιλία διαστάσεων θα καλύψουν κάθε ανάγκη του επαγγελματικού σας χώρου με ένα εύκολο και επαγγελματικό τρόπο. Η υψηλή ποιότητα της κατασκευής τους και το προσιτό τους κόστος είναι και ο βασικότεροι παράγοντες για να επιλέξει κανείς τους γάντζους προβολής της εταιρείας μας.

Γάντζοι προβολής - Εφαρμογές

Τα γαντζάκια – γάντζοι προβολής για διάτρητη λαμαρίνα, αποτελούν μια αξιόπιστη λύση με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Μερικές από τις κυριότερες εφαρμογές τους είναι η τοποθέτησή τους σε πάνελ, σταντ και πάγκους εργασίας. Ανάλογα με το είδος της επιχείρησής σας και το μέγεθος ή την ποσότητα των προϊόντων σας θα πρέπει να γίνει και η επιλογή των διαστάσεων. Μερικά παραδείγματα επιχειρήσεων που με επιτυχία προβάλουν τα προϊόντα τους με την χρήση των γάντζων προβολής είναι:

  • Σούπερ Μάρκετ και μίνι μάρκετς
  • Καταστήματα με Αξεσουάρ γα κινητά τηλέφωνα και προϊόντα τεχνολογίας

Καταστήματα με είδη μόδας (ένδυση, υπόδηση, αξεσουάρ)

Γάντζοι
BAΣΗ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΩΝ ΚΩΔ.01332

Γάντζοι προβολής για την σωστή προβολή των προϊόντων

Η σωστή προβολή και παρουσίαση των προϊόντων μιας επιχείρησης είναι και ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσει τις πωλήσεις της. Οι γάντζοι προβολής της εταιρείας μας σας παρέχουν την δυνατότητα να προβάλετε τα προϊόντα σας με τρόπο που θα βελτιώσει το ποσοστό των πωλήσεών σας.

Επιπρόσθετα, η μεγάλη τους αντοχή και ανθεκτικότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα μας, τα κατατάσσει ως μια εξαιρετική επιλογή για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Γάντζοι – γαντζάκια προβολής - διαστάσεις

Τα γαντζάκια προβολής της εταιρείας μας διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία διαστάσεων προκειμένου να καλύψουν κάθε σας ανάγκη για όποια εφαρμογή και αν επιλέξτε. Συγκεκριμένα θα βρείτε:

  • Γάντζος μονός με άνοιγμα διχάλας 25mm-30mm.
  • Γάντζος διπλός με άνοιγμα διχάλας 25mm-30mm.
  • Γάντζος μονός με ταμπελάκι με άνοιγμα διχάλας 25mm-30mm κατάλληλος για τις τιμές, τους κωδικούς, τα barcote και την ονομασία των εμπορευμάτων.
  • Γάντζος διπλός βαρέως τύπου με άνοιγμα διχάλας 25mm-30mm για σφυριά και άλλων βαρέων εμπορευμάτων.
  • Τσιγκελάκια για το κρέμασμα γερμανικών κλειδιών, στήριγμα για μεταλλικό κατσαβίδι, καρυδάκια, πένσες κ.α.
  • Λουκέτα – κλειδαριές κλειδώματος γάντζων.

Γιατί να μας επιλέξετε σε γαντζάκια προβολής;

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε. αναλαμβάνει την πλήρη μελέτη του χώρου σας και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των προϊόντων σας, προκειμένου να σας παρέχουν την πλέον κατάλληλη λύση. Οι έμπειροι επαγγελματίες που απαρτίζουν το ανθρώπινο δυναμικό μας θα σας δώσουν την κατάλληλη καθοδήγηση προκειμένου οι γάντζοι προβολής που θα επιλέξετε να είναι και οι καταλληλότεροι για τα δικά σας προϊόντα.

Τόσο οι γάντζοι προβολής όσο και όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα και την μεγάλη αντοχή τους μέσα στον χρόνο. Και μάλιστα και με την απαραίτητη πιστοποίηση από το TUV AUSTRIA HELLAS με ISO 9001.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά ενδεικτικά παραδείγματα από γαντζάκια προβολής:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ