Εγκατάσταση ράφια γαλβανιζέ σε κατάστημα με Ελαστικά Αυτοκινήτων

Κατάστημα Ελαστικών Αυτοκινήτων

Ένα μεγάλο και γνωστό κατάστημα για ελαστικά αυτοκινήτων επέλεξε τα ράφια γαλβανιζέ της εταιρείας Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε. προκειμένου να ταξινομήσει και να διαθέσει προς πώληση τα προϊόντα του.

Λόγω των ιδιαίτερων αναγκών του συγκεκριμένου είδους προϊόντος, η χρήση των γαλβανιζέ ραφιών έγινε μόνο με πλαίσια και τραβέρσες, χωρίς την προσθήκη δηλαδή των ραφιών. Με τον τρόπο αυτό τα ελαστικά της εταιρείας ταξινομήθηκαν και οργανώθηκαν με έναν πολύ όμορφο τρόπο, διευκολύνοντας το κατάστημα με την διαχείριση των προϊόντων.

Τα ράφια γαλβανιζέ αποτελούν μια αξιόπιστη επιλογή για ένα ευρύ φάσμα καταστημάτων τόσο με μικρότερου μεγέθους προϊόντα όσο και μεγαλύτερου. Οι υψηλές προδιαγραφές που τα χαρακτηρίζουν αποτελούν έναν από τους βασικούς παράγοντες της μεγάλης τους επιτυχίας σε όλες τις επιχειρήσεις που τα έχουν επιλέξει.

Για άλλη μια φορά, τα προϊόντα της εταιρείας μας βοήθησαν μια επιχείρηση όχι μόνο να οργανώσει και να προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα της, αλλά ταυτόχρονα να εκμεταλλευτεί και το μέγιστο των δυνατοτήτων του επαγγελματικού της χώρου. Το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή του πελάτη μας, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από τα γλαβανιζέ ράφια του καταστήματος ελαστικών:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ