Εγκατάσταση κουμπωτά ράφια γαλβανιζέ σε Νοσοκομείο

Εγκατάσταση σε κουμπωτά ράφια γαλβανιζέ σε Νοσοκομείο

Το Αττικόν Νοσοκομείο επέλεξε την εταιρεία Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε. για την εγκατάσταση σε κουμπωτά ράφια γαλβανιζέ στις αποθήκες του.

Το Αττικόν Νοσοκομείο χαρακτηρίζεται για τις σύγχρονες ιατροτεχνολογικές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που διαθέτει. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία κέντρα παροχής τριτοβάθμιας περίθαλψης σε όλη την Ελλάδα. Στο επίπεδο των σύγχρονων αυτών εγκαταστάσεων έπρεπε να συμβαδίζουν και οι αποθηκευτικές εγκαταστάσεις του νοσοκομείου, όπου ταξινομούνται οι φάκελοι των ασθενών.

Για την καλύτερη εξοικονόμηση του αποθηκευτικού χώρου του Νοσοκομείου και την καλύτερη οργάνωση των φακέλων, επιλέχθηκε η τοποθέτηση σε ράφια γαλβανιζέ κουμπωτά από την εταιρεία μας. Τα συγκεκριμένα ράφια έχουν την ικανότητα να αυξομειώνονται βάση των αναγκών του εκάστοτε χώρου. Η υψηλής τους ποιότητα, η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα που παρέχουν, αποτέλεσαν την καλύτερη επιλογή για το Νοσοκομείο.

Το έμπειρο συνεργείο της εταιρείας μας ανέλαβε την φόρτωση, την μεταφορά και την τοποθέτηση των γαλβανιζέ ραφιών στις αποθήκες του Νοσοκομείου, εξασφαλίζοντας τα βέλτιστα αποτελέσματα. Επιπρόσθετα, δημιουργήσαμε μια  ειδική μπάρα για κρεμαστό ιατρικό φάκελο, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του Νοσοκομείου.

Αποτέλεσμα ήταν η αξιοποίηση του μέγιστου χώρου της αποθήκης και φυσικά η καλύτερη οργάνωση του αρχείου, η οποία διευκολύνει την γρήγορη εύρεση των φακέλων από τους ασθενείς του Νοσοκομείου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό από τις εργασίες μας και τα γαλβανιζέ ράφια που τοποθετήσαμε στο Αττικόν Νοσοκομείο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ