Μεταλλικές Ντουλάπες

Μεταλλικές Ντουλάπες – Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε.

Οι μεταλλικές ντουλάπες της εταιρείας Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελούν την κορυφαία λύση σε ντουλάπες τόσο για προσωπικούς όσο και επαγγελματικούς χώρους. Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης. Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο οι μεταλλικές ντουλάπες όσο και κάθε άλλο προϊόν της εταιρείας μας χαρακτηρίζεται από την υψηλή του ποιότητα σε συνδυασμό με το προσιτό του κόστος.

Μεταλλικές ντουλάπες γαλβανιζέ

Οι Μεταλλικές ντουλάπες γαλβάνιζε εξωτερικού χώρου είναι κατάλληλες για να καλύψουν τις ανάγκες του σπιτιού σας και την οργάνωση του ανεκμετάλλευτου χώρου του μπαλκονιού σας.

Τα προϊόντα μας διατίθενται τόσο με τυποποιημένες διαστάσεις για την άμεση παραλαβή τους από εσάς, όσο και κατόπιν ειδικής παραγωγής βάση των δικών σας αναγκών.

Οι μεταλλικές ντουλάπες γαλβανιζέ αποτελούνται από εσωτερικό κλείδωμα (μπαστούνι) και μια κεντρική κλειδαριά επάνω στο μπαστούνι με ρυθμιζόμενα επίπεδα φόρτωσης. Ο ειδικός σχεδιασμός τους και οι καινοτομία τους είναι και από τα βασικά χαρακτηριστικά που τις καθιστούν μια ιδανική επιλογή για το σπίτι ή το γραφείο.

Επιπροσθέτως, στην εταιρεία μας θα βρείτε και ντουλάπες μεταλλικές αποσπώμενες σε πακέτο για εύκολη μεταφορά οπουδήποτε και με Ι.Χ.

Μεταλλικές ντουλάπες
Μεταλλικές ντουλάπες

Μεταλλικές ντουλάπες για αποθήκευση στο σπίτι

Οι μεταλλικές ντουλάπες της εταιρείας μας αποτελούν την καλύτερη επιλογή για αποθήκευση στο σπίτι. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε διάφορα σχέδια και χρώματα που θα καλύψουν και τις μεγαλύτερες ανάγκες σας. Μερικά από τα προϊόντα που θα βρείτε σε εμάς είναι:

  • Μονόφυλλες μεταλλικές ντουλάπες
  • Δίφυλλες ντουλάπες
  • Φρουτοθήκες
  • Παπουτσοθήκες
  • Ιματιοθήκες
  • Κλασεροθήκες για το γραφείο σας.

Μεταλλικές ντουλάπες για το γραφείο και τον επαγγελματικό χώρο

Ωστόσο η εφαρμογή των προϊόντων μας δεν σταματάει στον χώρο του σπιτιού σας. Η τεράστια ποικιλία σε μεταλλικές ντουλάπες που σας προσφέρει η Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελούν μια αξιόπιστη λύση και για το γραφείο ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ένα θέμα που αντιμετωπίζει αρκετός κόσμος κατά την επιλογή μιας μεταλλικές ντουλάπας για το γραφείο, είναι ο χρωματισμό της να «δένει» με το υπόλοιπο design του χώρου.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχίας αφού και για αυτό έχουμε την λύση. Το προσεκτικά επιλεγμένο χρωματολόγιο μας θα καλύψει κάθε σας προτίμηση.

Ειδικότερα οι μεταλλικές μας ντουλάπες διατίθενται σε γκρί ανοιχτό, λευκό και σε μπεζ, προκειμένου να εναρμονιστούν με κάθε στυλ διακόσμησης.

 

Γιατί να μας επιλέξετε στις μεταλλικές ντουλάπες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη του προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρου προκειμένου να σχεδιάσει λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Στόχος μας να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι τα όσα υποσχόμαστε στους πελάτες μας μπορούμε να τα κάνουμε πράξη. Και αυτό που υποσχόμαστε είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά και με πρωτοποριακό σχεδιασμό, τα οποία θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη με το ελάχιστο δυνατό κόστος.  Άλλωστε, η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από το TUV AUSTRIA HELLAS με ISO 9001 για την παραγωγή, εμπορία, μελέτη και τοποθέτηση αποθηκευτικών συστημάτων παντός τύπου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας των πελατών, αναλαμβάνουμε και την μεταφορά και τοποθέτηση στον χώρο τους για όλα τα προϊόντα που θα επιλέξουν. Εάν θέλετε να αναλάβουμε να τοποθετήσουμε εμείς τις μεταλλικές σας ντουλάπες προκειμένου να σας γλιτώσουμε περιττό κόπο, τότε απλά ζητήστε το. Το εξειδικευμένο μας συνεργείο θα αναλάβει να μεταφέρει και να τοποθετήσει τα προϊόντα άμεσα και αποτελεσματικά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά ενδεικτικά παραδείγματα από μεταλλικές ντουλάπες:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ