Ράφια Ημιβαρέως - Βαρέως

Ράφια Midi Rack

Από την εταιρεία ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. που βρίσκεται στην οδό Καλλιρρόης 69-71, Αθήνα – Νέος Κόσμος μπορείτε να προμηθευτείτε τα Ράφια ημιβαρέως Μidi Rack.

Το σύστημα ραφιών ημιβαρέως Midi Rack, είναι κατάλληλο για αποθήκες και καταστήματα, για να δέχονται αυξημένες επιβαρύνσεις. Ο σχεδιασμός τους εξυπηρετεί την εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση και έχει τη δυνατότητα αυξομείωσης επιπέδου ραφιού χωρίς εργαλεία – κλειδιά.

Συμβουλευτείτε μας για τα υλικά που θα χρειαστείτε για την κατασκευή σας.

ΠΡΟΪΟΝMIDI RACK, Μεταλλικό ράφι Ημιβαρέως αυξημένης αντοχής Κουμπωτό.
ΑΝΤΟΧΗ380 kg -800 kg/ράφι
ΙΔΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗΓια όλες τις χρήσεις και ιδιαιτέρως για ημιβαρέως φορτία Δυνατότητα και για μελέτη παταριού, χωρίς να χρειάζεται άδεια μηχανικού.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕΜέτρηση, Μελέτη, Σχεδιασμό, Μεταφορά, Εγκατάσταση, Απεγκατάσταση και Ειδικές κατασκευές.

Ράφια Heavy Rack

Από την εταιρεία ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. που βρίσκεται στην οδό Καλλιρρόης 69-71, Αθήνα – Νέος Κόσμος μπορείτε να προμηθευτείτε τα Ράφια Βαρέως τύπου Heavy Rack.

Το σύστημα ραφιών Heavy είναι ιδανικό για Μεγάλων Διαστάσεων Αποθήκες-ΤΟΛ, για όλους τους Επαγγελματικούς και Ιδιωτικούς χώρους αποθήκευσης για Βαριά και Ογκώδη Αντικείμενα. Αποτελεί την ασφαλέστερη λύση για τη χρήση του επαγγελματικού και αποθηκευτικού σας χώρου με ευρωπαλέτες και για χώρους φορτοεκφόρτωσης με χρήση ανυψωτικού παλετοφόρου. Είναι κατάλληλο για την προστασία και τη λειτουργικότητα των προϊόντων και του προσωπικού σας, ενώ θα προσθέσει και την ασφάλεια όλων στη διαδικασία φορτοεκφόρτωσης των βαρέων αντικειμένων σας. Προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες, περιλαμβάνει ασφάλεια Δοκίδας, βίδα-ουπατ μεταλλικό εδάφους με δυνατότητα αυξομείωσης της δοκίδας χειρονακτικά.

Συμβουλευτείτε μας για τα υλικά που θα χρειαστείτε για την κατασκευή σας.

ΠΡΟΪΟΝ Ηeavy Rack, Μεταλλικό Ράφι Bαρέως αυξημένης Αντοχής Κουμπωτό.
ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΝΩΝ 1800kg-4000kg/ράφι
ΙΔΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ Για όλες τις χρήσεις βαρέων φορτίων και όλους τους τύπους παλέτας
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Μέτρηση, Μελέτη, Σχεδιασμό, Μεταφορά, Εγκατάσταση, Απεγκατάσταση και Ειδικές κατασκευές.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ