Ράφια Ημιβαρέως - Βαρέως

Ράφια βαρέως και ημιβαρέως τύπου – Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε.

Τόσο τα ράφια βαρέως τύπου όσο και τα ράφια ημιβαρέως τύπου της εταιρείας Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελούν την κορυφαία λύση για την οργάνωση αποθηκευτικού χώρου σε αποθήκες και επιχειρήσεις.

Πάντοτε με γνώμονα τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας και χαμηλών τιμών, προσφέρουμε στους πελάτες μας αποτελεσματικές και εγγυημένες λύσεις. Τι ράφια να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο; Ανάλογα με τον χώρο σας και το είδος των αντικειμένων που θέλετε να τοποθετήσετε θα εξαρτηθεί και η επιλογή σας μεταξύ βαρέως και ημιβαρέως τύπου.

Η εταιρεία μας βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σας προκειμένου να σας παρέχει την κατάλληλη ενημέρωση σχετικά με τον τύπο ραφιών που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για εσάς και το κατάστημά σας.

Ράφια Midi Rack ημιβαρέως τύπου

Τα ράφια ημιβαρέως τύπου Midi Rack, είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε αποθήκες και καταστήματα, ώστε να δέχονται αυξημένες επιβαρύνσεις.

Τα ράφια είναι κουπμωτά και η αντοχή τους ανά ράφι κυμαίνεται μεταξύ  380kg και 800kg.

Ο σχεδιασμός των ημιβαρέως τύπου ραφιών εξυπηρετεί την εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση ενώ διαθέτει τη δυνατότητα αυξομείωσης επιπέδου ραφιού χωρίς την χρήση εργαλείων – κλειδιών.

Μια ιδανική επιλογή ραφιών για όλες τις χρήσεις βαρέων φορτίων καθώς και για όλους τους τύπους παλέτας.

Μοναδική προϋπόθεση κατά την τοποθέτηση είναι το έδαφος πάκτωσης των πλαισίων να είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα, προκειμένου να αντέξει τα φορτία των ραφιών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τεχνικές προδιαγραφές για τα ράφια ημιβαρέως τύπου Midi Rack:

ΠΡΟΪΟΝMIDI RACK, Μεταλλικό ράφι Ημιβαρέως αυξημένης αντοχής Κουμπωτό.
ΑΝΤΟΧΗ380 kg -800 kg/ράφι
ΙΔΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗΓια όλες τις χρήσεις και ιδιαιτέρως για ημιβαρέως φορτία Δυνατότητα και για μελέτη παταριού, χωρίς να χρειάζεται άδεια μηχανικού.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕΜέτρηση, Μελέτη, Σχεδιασμό, Μεταφορά, Εγκατάσταση, Απεγκατάσταση και Ειδικές κατασκευές.

Ραφια Heavy Rack βαρέως τύπου

Τα ράφια βαρέως τύπου Heavy Rack αποτελούν την κορυφαία λύση για βαριά και ογκώδη αντικείμενα. Αποτελεί την ασφαλέστερη λύση για τη χρήση του επαγγελματικού και αποθηκευτικού σας χώρου με ευρωπαλέτες και για χώρους φορτοεκφόρτωσης με χρήση ανυψωτικού παλετοφόρου.

Η χρήση τους καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αποθηκευτικών χώρων όπως:

  • Μεγάλων Διαστάσεων Αποθήκες-ΤΟΛ
  • Παντός τύπου Επαγγελματικούς και Ιδιωτικούς χώρους αποθήκευσης αντικειμένων μεγάλου βάρους.

Τα ράφια Heavy Rack βαρέως τύπου πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας τόσο για τα προϊόντα σας όσο και για το προσωπικό που εργάζεται στον χώρο όπου είναι τοποθετημένα.

Επιπροσθέτως σας προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια και κατά τη διαδικασία φορτοεκφόρτωσης των βαρέων αντικειμένων σας.

Τα συστήματα ραφιών βαρέως τύπου προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες σας, παρέχοντάς σας εξατομικευμένες λύσεις βάσει των χαρακτηριστικών του χώρου σας.

Τα συστήματα περιλαμβάνουν ασφάλεια Δοκίδας, βίδα-ουπα καθώς και μεταλλικό εδάφους με δυνατότητα αυξομείωσης της δοκίδας χειρονακτικά.

Το κάθε ράφι βαρέως τύπου έχει την δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε βάρος από 1800kg έως 4000kg.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά για τα ράφια βαρέως τύπου Heavy Rack:

ΠΡΟΪΟΝ Ηeavy Rack, Μεταλλικό Ράφι Bαρέως αυξημένης Αντοχής Κουμπωτό.
ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΝΩΝ 1800kg-4000kg/ράφι
ΙΔΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ Για όλες τις χρήσεις βαρέων φορτίων και όλους τους τύπους παλέτας
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Μέτρηση, Μελέτη, Σχεδιασμό, Μεταφορά, Εγκατάσταση, Απεγκατάσταση και Ειδικές κατασκευές.

Γιατί να μας επιλέξετε στα ράφια βαρέως και ημιβαρέως τύπου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη μελέτη του χώρου σας και τον σχεδιασμό των πλέον κατάλληλων ραφιών ημιβαρέως και βαρέως τύπου, βάση των δικών σας αναγκών.

Σε περίπτωση που μας το ζητήσετε, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την φόρτωση των ραφιών σε ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας μας προκειμένου να μεταφέρουμε τα συστήματα ραφιών στο χώρο σας όπου και θα τα τοποθετήσουμε βάση υποδείξεώς σας.

Οι λόγοι για να επιλέξει κανείς την εταιρεία μας για ράφια βαρέως και ημιβαρεως τύπου είναι αρκετοί, με κυριότερους την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία  «ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ ΟΕ » είναι πιστοποιημένη από το TUV AUSTRIA HELLAS με ISO 9001 για την παραγωγή, εμπορία, μελέτη και τοποθέτηση αποθηκευτικών συστημάτων παντός τύπου.

Όλα τα ανωτέρω θα εξασφαλίσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον αποθηκευτικό σας χώρο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ