Ράφια τύπου Dexion

Ράφια τύπου Dexion - Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε

Τα ράφια τύπου Dexion της εταιρείας ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελούν την πλέον αξιόπιστη και οικονομική λύση στην οργάνωση του αποθηκευτικού σας χώρου, τόσο στον ιδιωτικό όσο και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Βοηθά στην καλύτερη ταξινόμηση των αντικειμένων σας, στην εξοικονόμηση και στην τακτοποίηση του χώρου σας, ενώ προσαρμόζονται ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και τον χώρο που διαθέτετε.

Εφαρμογές – Ράφια τύπου Dexion

Τα ράφια τύπου Dexion αποτελούνται από μεταλλικά ράφια διαφόρων διαστάσεων που συνδέονται με βίδες σε ορθοστάτες.

Η συναρμολόγηση των ραφιών είναι πολύ εύκολη και γρήγορη, καθώς περιλαμβάνει βίδες, κομβοελάσματα και πέλματα. Τα ράφια τύπου ντεξιον μπορούν να καλύψουν σχεδόν κάθε σας ανάγκη.

Μια ιδανική επιλογή για μεσαίου ή μικρού μεγέθους εμπορεύματα καθώς και για την αρχειοθέτηση φακέλων Λογιστηρίων, Νοσοκομείων – Ιατρείων, τόσο για το Δημόσιο όσο και για τον Ιδιωτικό Τομέα. Μια διαχρονική και αξιόπιστη λύση ραφιών για όλους του χώρους και για όλες τις χρήσεις.

Μεταλλικά ράφια DEXION
Ράφια τύπου Dexion
Μεταλλικά ράφια DEXION
Ράφια τ. Dexion

Εξοικονομήστε χώρο με τα ράφια τ. Dexion

Τα ράφια τ. dexion αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη λύση για να εξοικονομήσετε χώρο.

Σας παρέχουν την δυνατότητα να οργανώσετε το αρχείο σας, τα προϊόντα σας ή την αποθήκη σας, εξασφαλίζοντάς σας άνεση, ευκολία και ευελιξία.

Τα πλεονεκτήματα που παρέχουν τα ράφια τύπου dexion είναι πολλά, με κυριότερα τα κάτωθι:

  1. Αποτελούν την καλύτερη επιλογή για εξοικονόμηση χώρου.
  2. Είναι μια αρκετά οικονομική επιλογή τόσο για επαγγελματικούς όσο και ιδιωτικούς χώρους.
  3. Η συναρμολόγησή τους είναι πολύ εύκολη και γρήγορη.
  4. Προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σας χώρου.
  5. Είναι κατάλληλα για όλες τις χρήσεις, σύμφωνα πάντα με τις τεχνικές προδιαγραφές που θα βρείτε παρακάτω.

Γιατί να μας επιλέξετε στα ράφια τύπου Dexion

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο είναι σε θέση να σας παρέχει εγγυημένες λύσεις σε θέματα αποθήκευσης.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την κατασκευή κάθε είδους μεταλλικής κατασκευής στον τομέα της αποθήκευσης με ράφια τύπου dexion. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την πλήρη μελέτη και την μέτρηση του χώρου σας προκειμένου να σχεδιάσουμε την πλέον κατάλληλη λύση αποθήκευσης βάση των δικών σας αναγκών.

Όλα τα ράφια τύπου dexion που παρέχει η εταιρεία μας χαρακτηρίζονται από έναν συνδυασμό υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής.

Στόχος μας η ανάπτυξη μακροχρόνιο σχέσεων συνεργασία με γνώμονα την δική σας ικανοποίηση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά των προϊόντων σας με φορτηγά της εταιρεία μας και την εγκατάστασή τους στον χώρο σας, εξοικονομώντας σας χρόνο και γλιτώνοντάς σας από περιττό κόπο.

Τέλος, κατόπιν δικής σας υποδείξεως, μπορούμε να προβούμε στην δημιουργία ειδικών κατασκευών με ράφια τ. dexion, προκειμένου να καλύψουμε και τις πιο μεγάλες σας ανάγκες.

Άλλωστε, οι πολυάριθμες συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες της χώρας μας είναι και η απόδειξη της υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε.

Συμβουλευτείτε μας για τα υλικά που θα χρειαστείτε για την κατασκευή σας.

ΠΡΟΪΟΝΡάφι τ. dexion μεταλλικό βιδωτό
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑΖεύγος Χωρισμάτων, κάθετο χώρισμα και ράγα κουτιών εισαγωγής (Σκαφάκια), πλάτη και πλαϊνή κάλυψη, πόρτα, ενισχύσεις ραφιών, μεταλλική σχάρα σε μέτρο, ρόδες και επιπλέον ειδική κατασκευή που θα σας υποδείξουμε.
ΑΝΤΟΧΗ60 kg -160 kg/ράφι
ΙΔΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗΓια όλες τις Χρήσεις
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕΜέτρηση, Μελέτη, Σχεδιασμό, Μεταφορά, Εγκατάσταση, Απεγκατάσταση και Ειδικές κατασκευές
ΚΛΕΙΣΙΜΟ