Κουτιά ταξινόμησης

Τα κουτιά ταξινόμησης της εταιρείας ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελούν και εξαιρετική επιλογή για την αποθήκευση και την ταξινόμηση των μικροαντικειμένων σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμεση ανταπόκριση στις εκάστοτε ανάγκες τους με την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Κουτιά ταξινόμησης για την οικεία ή το γραφείο σας

Τα κουτιά ταξινόμησης αποτελούν μια λύση με ένα ευρύ τομέα εφαρμογών, τόσο σε μια οικεία όσο και σε ένα γραφείο. Η οργάνωση και η ταξινόμηση των μικροαντικειμένων είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για κάθε χώρο. Ειδικά στην περίπτωση ενός επαγγελματικού χώρου, η ταξινόμηση αποτελεί το Α και το Ω για την καλύτερη λειτουργικότητα.

Με τα προϊόντα που σας παρέχει η εταιρεία μας, είστε σε θέση να οργανώσετε όλα τα μικροαντικείμενα, άμεσα, αποτελεσματικά και κυρίως με πολύ χαμηλό κόστος. Μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων όπως σκαφάκια, βιομηχανικά κουτιά, καθώς και κουτιά ταξινόμησης σε 6 διαφορετικές διαστάσεις.

Κουτιά ταξινόμησης - Αποθήκευσης

Από την εταιρεία ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. που βρίσκεται στην οδό Καλλιρρόης 69-71, Αθήνα – Νέος Κόσμος μπορείτε να προμηθευτείτε διάφορα προϊόντα όπως σκαφάκια – βιομηχανικά κουτιά, κουτιά ταξινόμησης σε 6 διαφορετικές διαστάσεις για την αποθήκευση μικροαντικειμένων.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΥΤΙΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ

Όπως προαναφέραμε, τα κουτιά ταξινόμησης που σας παρέχει η εταιρεία μας διατίθενται σε 6 διαφορετικές διαστάσεις. Έτσι όποιες και αν είναι οι ιδιαιτερότητες το χώρου σας, με την κατάλληλη επιλογή προϊόντων μπορείτε να λύσετε εφάπαξ το πρόβλημα της οργάνωσης του χώρου σας. Ειδικότερα οι διαστάσεις στις οποίες διατίθενται τα κουτιά ταξινόμησης είναι:

No 0,5Υ5,30*Μ10*Π11
No 1Υ7,50*Μ15*Π11
No 2Υ12,50*Μ25*Π16,50
No 2,5Υ12,50*Μ34,40*Π25
No 3Υ15*Μ35,50*Π22
No 4Υ20*Μ51,50*Π33

Το μέγεθος που θα επιλέξετε εξαρτάται καθαρά από τον χώρο στον οποίο θα τοποθετήσετε τα κουτιά. Εάν δεν γνωρίζετε ποιο μέγεθος θα καλύψει τις ανάγκες σας, το εξειδικευμένο μας συνεργείο μπορεί να μεταβείς τον χώρο σας προκειμένου να προβεί σε μια λεπτομερή μελέτη. Έτσι θα εξασφαλίσουμε για εσάς τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Γιατί να μας επιλέξετε στα κουτιά ταξινόμησης;

Η εταιρεία μας διαθέτει μια πολυετή εμπειρία στον τομέα της παραγωγής, εμπορίας, μελέτης και τοποθέτησης αποθηκευτικών συστημάτων παντός τύπου. Μάλιστα, με πιστοποίηση από το TUV AUSTRIA HELLAS με ISO 9001.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες σας και δίνουμε άμεσες και εγγυημένες λύσεις τόσο στην οργάνωση του οικιακού σας χώρου όσο και του επαγγελματικού.

Η μέχρι τώρα πορεία μας στην συγκεκριμένο χώρο μας βοήθησε να αναπτύξουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με επαγγελματίες από διάφορους κλάδους. Και ο λόγος φυσικά η άμεση εξυπηρέτηση που παρέχει το εξειδικευμένο συνεργείο μας, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και φυσικά οι προσιτές τιμές.

Εάν δεν γνωρίζετε τι κουτιά ταξινόμησης χρειάζεται ο δικός σας χώρος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα σας παρέχουμε την κατάλληλη καθοδήγηση.

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του δικού σας χώρου θα σας προτείνουμε την πιο αποδοτική και κατάλληλη επιλογή ώστε να οργανώσετε και να ταξινομήσετε τα αντικείμενά σας.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικά παραδείγματα από κουτιά ταξινόμησης:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ