Μεταλλικές Συρταροθήκες

Μεταλλικές Συρταροθήκες – Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε.

Οι μεταλλικές συρταροθήκες της εταιρείας Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελούν την κορυφαία λύση σε συρταροθήκες για οικίες ή επαγγελματικούς χώρους.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τη βέλτιστη εξυπηρέτηση, με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Τόσο οι μεταλλικές συρταροθήκες όσο και όλα τα προϊόντα μας φημίζονται για την υψηλή τους ποιότητα, τον άριστο σχεδιασμό και φυσικά το προσιτό τους κόστος.

Μεταλλικές συρταροθήκες για τον επαγγελματικό σας χώρο

Η επιλογή μεταλλικών συρταροθηκών είναι μια αναγκαία αγορά για κάθε επαγγελματικό χώρο. Η οργάνωση των εγγράφων, η ταξινόμηση φακέλων και προϊόντων μικρού μεγέθους είναι απαραίτητη για την βελτίωση της λειτουργικότητας.

Επιπροσθέτως, ο κομψός τους σχεδιασμός και το υψηλής ποιότητα βάψιμο, θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χώρο σας, χωρίς να μετριάσετε την αισθητική του.

Προκειμένου να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, τα προϊόντα μας διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις. Σας παρέχεται η δυνατότητα για άμεση παραλαβή των προϊόντων σας σε προκατασκευασμένα μεγέθη ή να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη λύση σε μεταλλικές συρταροθήκες βάση των αναγκών και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του χώρου στον οποίο θα τοποθετηθούν.

Μάλιστα, η γραμμή ολίσθησης που διαθέτει το εκάστοτε συρτάρι συμβάλει στην ευκολότερη κίνησή τους καθώς εισέρχονται και εξέρχονται στη συρταροθήκη.

Μεταλλική συρταροθήκη Νο4

Μεταλλικές και πλαστικές συρταροθήκες για οργάνωση στο σπίτι

Οι μεταλλικές συρταροθήκες της εταιρείας μας αποτελούν την καλύτερη επιλογή και για την οργάνωση των προσωπικών σας αντικειμένων στο σπίτι. Σε κάθε σπίτι ένα μεγάλο πρόβλημα αποτελεί η αταξία διαφόρων μικροαντικειμένων καθημερινής χρήσης, τα οποία καταλήγουν διάσπαρτα στον χώρο σας. Το ίδιο συμβαίνει και με πάγια έγγραφα όπως λογαριασμούς, τα οποία ο καθένας μας κάποια στιγμή της ζωής του αναζητά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι μεταλλικές και πλαστικές συρταροθήκες έρχονται να δώσουν την λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα οργάνωσης και ταξινόμησης των αντικειμένων σας.

Η μεγάλη ποικιλία διαστάσεων σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε την ιδανική επιλογή για τον δικό σας χώρο. Συρτάρια μικρά – μεσαία – μεγάλα που δέχονται χωρίσματα και θα σας προσφέρουν μια τεράστια βοήθεια στο σπίτι.

Γιατί να μας επιλέξετε στις μεταλλικές συρταροθήκες;

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη τόσο της οικίας σας όσο και του επαγγελματικού σας χώρου προκειμένου να σας παρέχει την πλέον κατάλληλη και αξιόπιστη λύση οργάνωσης και αποθήκευσης αντικειμένων. Κύριο μέλημά μας η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που θα συμβάλουν στην βελτίωση και καλύτερη οργάνωση ενός χώρου. Και όλα αυτά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η σύναψη μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας τόσο με ιδιώτες όσο και με επαγγελματίες. Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή, προκειμένου να σας παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά.

Όλα μας τα προϊόντα χαρακτηρίζονται για τις υψηλές τεχνικές προδιαγραφές τους. Η εταιρεία Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε. φέρει πιστοποίηση πιστοποιημένη από το TUV AUSTRIA HELLAS με ISO 9001 για την παραγωγή, εμπορία, μελέτη και τοποθέτηση αποθηκευτικών συστημάτων παντός τύπου, μεταξύ αυτών και οι μεταλλικές συρταριέρες.

Τέλος, το εξειδικευμένο μας συνεργείο αποτελείτε από έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι είναι σε θέση να αναλάβουν με απόλυτο επαγγελματισμό την μεταφορά και την εγκατάσταση των προϊόντων της επιλογής σας στον χώρο που θα τους υποδείξετε.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικά παραδείγματα από μεταλλικές συρταροθήκες.

Πλαστικές Συρταροθήκες

ΚΛΕΙΣΙΜΟ