Τροχοί - Ρόδες

Τροχοί - Ρόδες

Οι τροχοί – ρόδες που σας παρέχει η εταιρεία ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. χαρακτηρίζονται από την άριστη λειτουργικότητα, την υψηλή ποιότητα και φυσικά την μεγάλη ανθεκτικότητα.

Η αντοχή των τροχών που σας παρέχουμε αντέχουν και στις πιο δύσκολες συνθήκες, ανάλογα πάντα με τον τύπο και την χρήση για την οποία προορίζονται.

Σε εμάς θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε τροχούς – ρόδες κάθε τύπου καθώς και καρότσια για μεταφορά και ανυψωτικά (υδραυλικά – ηλεκτρικά) παλετοφόρα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά ενδεικτικά παραδείγματα από τα προϊόντα που σας παρέχει η εταιρεία μας, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Βιομηχανικές Ρόδες

Οι βιομηχανικές ρόδες αποτελούν μια εγγυημένη επιλογή τροχών και χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο σε καρότσια για την βιομηχανία. Το εύρος των εφαρμογών τους είναι αρκετέ μεγάλο ενώ ανάλογα με τον τύπο τους μπορούν να αντέξουν φορτία από 50 έως και 420 κιλά.

Δείτε μερικές ενδεικτικές βιομηχανικές ρόδες  με λεπτομερή πίνακα χαρακτηριστικών:

Βιομηχανικoύ τύπου Inox

Οι ρόδες βιομηχανικού τύπου inox αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή τροχών με κύρια εφαρμογή τους τις χημικές βιομηχανίες και τις βιομηχανίες τροφίμων.

Οι ανοξείδωτες ρόδες τύπου inox παρέχουν μια αντιδιαβρωτική προστασία η οποία κρίνεται απαραίτητη στις βιομηχανίες που προαναφέραμε. Οι συγκεκριμένοι τροχοί μπορούν να αντέξουν φορτία από 50 έως και 300 κιλά, ενώ μπορείτε να δείτε μερικά αναλυτικά χαρακτηριστικά στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Ελαφριού τύπου Ρόδες

Οι ελαφριού τύπου ρόδες αποτελούν μια αξιόπιστη και οικονομική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Συνήθως συναντάμε την χρήση τους σε καρότσια για ελαφριές εφαρμογές, όπως σε νοσοκομεία και ξενοδοχεία, βιομηχανίες επίπλων και εταιρείες εστίασης.

Η εταιρεία  ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία σε ελαφριού τύπο ρόδες πάντοτε με εγγύηση ποιότητας και τιμής.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για μερικές από τις κορυφαίες ρόδες ελαφριού τύπου της εταιρείας μας.

Καρότσια για Μεταφορά

Αν πέραν από τις ρόδες αναζητάτε και καρότσια για μεταφορά, στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα επιλογών στις καλύτερες τιμές.

Όλα μας τα καρότσια χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα και την άριστη λειτουργικότητα. Ανάλογα με την χρήση για την οποία χρειάζεστε κάποιο καρότσι, η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει την καλύτερη λύση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα είδη σε καρότσια για μεταφορά που διαθέτει η εταιρεία ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Τροχοί για καρότσια

Οι τροχοί για καρότσια αποτελούν ένα πολύ σημαντικό ανταλλακτικό σε έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων.

Λόγω την έντονης χρήσης και του μεγάλου βάρους που μεταφέρουν, είναι λογικό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να χρήζουν αντικατάστασης.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε ρόδες για καρότσια, πάντοτε με τις υψηλότερες προδιαγραφές και την μέγιστη αντοχή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικούς ενδεικτικούς τροχούς για καρότσια που σας προσφέρει η εταιρεία μας:

Ρόδες για Dexion

Οι ρόδες για dexion αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τοποθέτηση σε ράφια τύπο dexion.

Η υψηλή τους ποιότητα, η ανθεκτικότητα στις κρούσεις και η χαμηλή αντίσταση στην κύλιση που σας προσφέρουν, τις κατατάσσουν ως μια από τις καλύτερες επιλογές σε ρόδες.

Επιπροσθέτως, η ενισχυμένη κατασκευή τους συμβάλει στην μεγαλύτερη αντοχή τους στο πέρασμα του χρόνου.

Χυτοσίδηρος Τροχός

Ο χυτοσίδηρος τροχός αποτελεί επίσης μια αξιόπιστη επιλογή σε ρόδες. Οι ρόδες από χυτοσίδηρο προσφέρουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων. Μερικά από αυτά είναι:

  • Τεράστια αντοχή
  • Ανθεκτικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες
  • Μεγάλη αντοχή στις κρούσεις και στην τριβή
  • Χαμηλή αντίσταση κύλισης

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας για τις αγορές σας σε τροχούς και ρόδες;

Η εταιρεία ΔΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. σας προσφέρει μια πληθώρα επιλογών σε τροχούς – ρόδες που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Ανάλογα με την βιομηχανία που θα χρησιμοποιηθούν οι τροχοί, μπορούν να σας προσφέρουν τεράστια οφέλη στην λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα.

Επιπροσθέτως, ο συνδυασμός ποιότητας και τιμής που σας προσφέρουμε είναι ο καλύτερος που θα βρείτε στην αγορά.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ένας μεγάλος αριθμός επαγγελματιών προτιμούν εδώ και πολλά έτη τα πιστοποιημένα μας προϊόντα.

Εάν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς τροχούς αναζητάτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και το αρμόδιο τμήμα θα σας προσφέρει την κατάλληλη καθοδήγηση. Στόχος μας να βρούμε την καλύτερη επιλογή βάση των δικών σας αναγκών.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ