Ανακαίνιση στο κατάστημα AUTOPROFIL

Ανακαίνιση στο κατάστημα

Η εταιρεία AUTOPROFIL αποφάσισε να επιλέξει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε. καθώς και τον εξοπλισμό του καταστήματός τους με κουμπωτά ράφια γαλβανιζέ.

Η εταιρεία AUTOPROFIL αποτελεί ένα κατάστημα με προϊόντα για το αυτοκίνητο ή την μηχανή. Εδρεύει επί της οδού Καλλιρόης στην Αθήνα και παρέχει στους πελάτες της μια πληθώρα προϊόντων, όπως πατάκια, τάσια, μπαγκαζιέρες, κράνη και διάφορα άλλα ήδη εξοπλισμού για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Η AUTOPROFIL επέλεξε την εταιρεία μας προκειμένου να αναλάβει την πλήρη μελέτη του επαγγελματικού της χώρου, με σκοπό την αποξήλωση των παλιών ραφιών και την τοποθέτηση νέων υψηλής ποιότητα κουμπωτών ραφιών γαλβανιζέ.

Η επιλογή σε ράφια γαλβανιζέ που τοποθετήσαμε στον συγκεκριμένο χώρο ήταν αποτέλεσμα μιας λεπτομερής μελέτης και ανάλυσης του χώρου, προκειμένου να αξιοποιήσουμε όλο το εύρος του. Για να το επιτύχουμε αυτό χρησιμοποιήσαμε διάτρητες πλάτες  γαλβανιζέ για κρεμαστό εμπόρευμα όπως για παράδειγμα τα κράνη και τα λοιπά αξεσουάρ.

Αποτέλεσμα τω εργασιών μας στον επαγγελματικό χώρο της εταιρείας AUTOPROFIL ήταν η πλήρης αξιοποίηση του χώρου, η ορθότερη οργάνωση των προϊόντων και φυσικά η καλύτερη προβολή τους στους πελάτες της επιχείρησης. Για ακόμη μια φορά οι υπηρεσίες μας βασίστηκαν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη μας, με την επιλογή των πλέον κατάλληλων προϊόντων υψηλής ποιότητας και αντοχής. Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή της AUTOPROFIL για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ