Εγκατάσταση ράφια dexion στο Τ.Α.Π

Εγκατάσταση dexion στο Τ.Α.Π

Το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων αποφάσισε να επιλέξει τα υψηλής ποιότητας ράφια τύπου dexion της εταιρείας Δρούλια Μαρία και ΣΙΑ Ο.Ε.

Το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων (εν συντομία Τ.Α.Π.) αποτελεί μια δημόσια υπηρεσία με βασικό της στόχο την ανάδειξη και προβολή τόσο των μνημείων όσο και των λοιπών αρχαιολογικών χώρων της Ελλάδας. Ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς της συγκεκριμένης υπηρεσίας, όπως άλλωστε και κάθε Δημόσιας Υπηρεσίες, απαιτεί την σωστή οργάνωση του αρχείου.

Για την καλύτερη οργάνωση του αρχείου της υπηρεσίας, επιλέχθηκαν τα ράφια τύπου dexion της εταιρείας μας, τα οποία συνέβαλαν στην σωστή ταξινόμηση των εγγράφων και την ορθότερη αξιοποίηση του αποθηκευτικού χώρου. Ο συγκεκριμένος τύπος ραφιών, όπως πιθανόν γνωρίζετε, αποτελούνται από μεταλλικά ράφια διαφόρων διαστάσεων τα οποία έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου.

Ύστερα από προσεκτική μελέτη και ανάλυση των αποθηκευτικών χώρων του Τ.Α.Π., τοποθετήσαμε τα πλέον κατάλληλα ράφια dexion προκειμένου να οργανώσουμε τόσο το παλιό αρχείο της Υπηρεσίας όσο και το νέο, το οποίο βασίζεται σε κλασέρ. Η υψηλή ποιότητα των ραφιών μας σε συνδυασμό με την άριστη τοποθέτησή τους από το εξειδικευμένο μας συνεργείο, συνέβαλαν δραστικά στην καλύτερη οργάνωση του αρχείου και φυσικά στην διευκόλυνση της δουλειάς των Υπαλλήλων που εργάζονται στην Υπηρεσία του Τ.Α.Π.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό από την τοποθέτηση των ραφιών τύπου dexion στον αποθηκευτικό χώρο του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ